Mobil Olie

 

Mobil er verdens førende mærke indenfor smøreolie.

Stort udvalg af Mobil smøreolie

Ultra Clean forhandler et bredt sortiment af Mobil smøreolie og andre produkter fra Mobili Danmark.

Mobil smøreolie har været på markedet siden 1920,og en masiv satsning på forskning og produktudvikling har gjort mærket førende på verdensplan. Med Mobil smøreolie for du markedets bredeste OEM – godkendelser, og Mobil smøreolie anvendes i stort set alle former for motorer og industrimaskiner – fra racerbiler til kraftvarmeværker og fødevareindustri.

Mobil smøreolie til industrien

Ultra Clean markedsfører det samlede program af Mobil smøreolie til industrien og kan tilbyde løsninger til alle former for produktion og procesindustri. Produktprogrammet består af en omfattende serie af syntetiske og mineraloliebaserede industriolier af meget høj kvalitet, der giver mulighed for kontante besparelser på driftsbudgettet.

Mobil smøreolie til landbrug og transport

Moderne motorer og maskiner bliver stadigt mere avancerede og smøreintervallerne længere. Det skærper kravene til smøreoliens kvalitet, og Ultra Clean tilbyder et bredt udsnit af Mobils syntetiske og mineralske kvalitetsprodukter inden for smøreolie.
Produktprogrammet fra 
Mobil dækker alle behov inden for landbrug og transport og omfatter foruden motorolie – herunder naturligvis den legendariske Mobil 1, gearolie, bagtøjsolie, hydraulikolie og fedt.

Rådgivning

Ultra Clean leverer også teknisk rådgivning på alle niveauer: Fra gennemgang af maskinparken, teknisk rådgivning om valg af smøringsløsninger til udarbejdelse af smøreskemaer med anbefaling af produktvalg og anvendelsesområde – eller en egentlig fabriksgennemgang.